Projecte Extraescolars

Des de l’ AMPA de l’Escola us presentem les activitats extraescolars pel curs 2016-17 que desitgem siguin del vostre interès:

  • Idiomes (Anglès): Anglès destinat als nens i nenes d’infantil i primària.
  • Escacs: Activitat dirigida des del Club d’Escacs de Caldes. A partir de 2n. Curs.
  • Robòtica: Amb un mètode de treball cooperatiu, amb grups autònoms es potencia al màxim la creativitat i la emprenedoria entre infant i joves. Amb el context de motivació que ens ofereix la robòtica educativa, treballem competències de totes les àrees de forma activa, creativa i experimental. Per alumnes de 1r fins a 6è.
  • Cros comarcal escolar: Des de l’AMPA oferim un servei de coordinació per participar al circuit de carreres de Cros escolar organitzades pel Consell Comarcal. Es tracta d’un acompanyament en la participació d’aquest circuit.
  • Curses d’orientació: Activitat esportiva i lúdica que estimula la concentració, la presa de decisions i la imaginació.
  • Cuina i experiments: Pastissos, pizzes, sucs, galetes, … aquesta activitat vol introduir d’una manera lúdica i divertida a nens i nenes a iniciar-se en el món de la cuina i els aliments, descobrint sabors, olors, textures, …
  • Balls moderns (funky, hip hop, coreografies): Activitat física qeu segueix coreografies al ritme de la música. Està dirigida a nens i nenes de 1r a 6è de primaria que tinguin ganes de ballar i passar-s’ho molt bé.
  • Karate: Introducció als aspectes de la tàctica i estratègia en aquest esport d’oposició. Treballarem continguts diferenciats per nivells de les posicions bàsiques, tècniques de defensa, combat i desplaçaments. Per alumnes a partir de P4.

Si voleu que el vostre fill/-a realitzi alguna activitat no ofertada (natació, atletisme, judo, mecanografia, classes de repàs, tècniques d’estudi, informàtica …) envieu-nos un correu a l’adreça ampalabenaula@gmail.com i si sou prous i ens podem organitzar… muntarem l’activitat.

Per a tenir tota la informació relacionada amb horaris us podeu descarregar el fullet informatiu des d’aquest enllaç.

Les activitats extraescolars seran compartides amb l’Escola Sant Esteve. És a dir, els alumnes de l’Escola La Benaula que estiguin interessats a participar en alguna activitat de l’Escola Sant Esteve de la franja horària de la tarda, podran fer-ho. Sempre respectant les seves regulacions.
Més informació a http://ampaescolasantesteve.blogspot.com.es/p/normatives.html