Alta extraescolars

En aquest apartat pots inscriure’t a les activitats extraescolars del curs 2016 / 2017. Recorda que cal ser soci de l’Ampa per a poder realitzar la inscripció.

Si encara no ets soci pots fer-te’n ara mateix accedint a l’apartat d’alta de socis. Si ja ets soci pots entrar al teu compte usant els camps d’usuari i password del lateral de la pàgina.

Els alumnes de l’escola Sant Esteve que es vulguin inscriure en alguna activitat han de contactar amb l’adreça de correu ampalabenaula@gmail.com.

Si vols més informació sobre les activitats extraescolars fes click aquí.

Alta Extraescolars

  • Dades de la inscripció


  • Les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer Usuaris activitats, creat per l’Associació de Mares i Pares del CEIP La Benaula de Caldes de Malavella per a l’organització i gestió d’activitats, cobrament de quotes i enviament d’informació. No seran cedides a terceres persones. Entenem que, omplint aquest formulari, ens autoritzeu a portar a terme aquest tractament. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació adreçant-vos a l’AMPA (ampalabenaula@gmail.com)